توضیحات
دلیل خاص بودن قهوه ترک را می توان دارا بودن کافئین بالا معرفی کرد. قهوه ترک در بین روش های درست کردن قهوه بعد از اسپرسو دومین قهوه پرکافئین می باشد. و از آنجایی که حجم قهوه ترک نسبت به اسپرسو بیشتر است می توان گفت این قهوه حتی از اسپرسو هم کافئین بیشتری دارد. مهمت افندی، مبتکر فروش قهوه آسیاب شده در سال 1857 در استانبول به دنیا آمد. پدر مهمت یک فروشگاه عطاری داشت که در آن گیاهان دارویی، قهوه سبز و ادویهجات میفروخت. مهمت با هوش خود برای اولین بار قهوه خام را روست، آسیاب و به بازار عرضه کرد. به همین دلیل عطر خوب قهوهی تازه روست شده در بازار استانبول پیچید و مشتریان را به وجد آورد. از آنجا برند قهوه ترک مهمت افندی در میان مردم معروف شد. قهوه ترک سنتیترین روش دم کردن قهوه است. عطر قوی، غلیظ بودن و بافت مخملی از ویژگیهای این مدل قهوه است. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک نیاز به پودر قهوهای داریم که خیلی نرم (شبیه به آرد) آسیاب شده باشد و آن قهوه مهمت افندی می باشد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.