توضیحات
سوماترا نام یکی از جزایر اندونزی است که قهوه آن را با نام قهوه سوماترا می شناسند؛ ارتفاع محل کشت در این منطقه حدود ۷۶۰ تا ۱۵۰۰ متر است که نسبت به عربیکای مناطق دیگر کمتر است اما پایین بودن ارتفاع، سبب کمتر شدن کیفیت قهوه سوماترا نشده است. بنابر خاک غنی و آتشفشانی و آب و هوای استوایی، عطر و طعم این قهوه به صورت غنی توسعه یافته است.
قهوه سوماترا بادی کامل غنی و پیچیده دارد. سوماترا معمولا عطر خاکی و مقدار شدیدی گیاهی دارد که با توجه به ارتفاع و خصوصیات محل کشت نمونه آن در آمریکا و آفریقا یافت نمی شود. اسیدیته کم با نوت شیرین و شکلاتی و شیرین بیان از ویژگی های دیگر این قهوه است. سوماترا برای تهیه انواع قهوه ها پیشنهاد می شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.