دسته‌هامقالات

چهار دستور طرز تهیه چای سبز

چهار دستور طرز تهیه چای سبز

چهار دستور طرز تهیه چای سبز

چای سبز گونه ای چای است که از برگها و جوانه های کاملیا سینتسیس که فرایند پژمردگی و اکسیدان شدن چای معمولی را نگذرانده بدست می آیید .
چای سبز اصالتا محصول کشور چین است اما تولید و توزیع آن به سایر کشور های شرق آسیا نیز سرایت کرده است .
انواع مختلفی از چای سبز وجود دارد که با توجه به تنوع استفاده ، شرایط رشد ، روشهای باغبانی ، فراوری تولید و زمان برداشت تفاوت های چشم گیری دارد اگر چه تحقیقات زیادی در مورد اثرات احتمالی مصرف چای سبز به طور مرتب انجام شده است اما شواهد کمی مبنی بر تاثیر نوشیدن چای سبز بر سلامتی وجود داشته البته باید اضافه کرد در برخی افراد که مشکل فشار دارند ، فشور خون را پایین می آورد .

چهار دستور و طرز تهیه چای سبز را در اینجا برای شما آموزش می دهیم :

 

1-چای سبز یخی با لیمو و نعناع

این چای همراه با لیمو ترش و نعناع تازه بسیار با طراوت و احیا کننده است و مناسب برای روزهای گرم تابستان می باشد هر لیوان از این چای را می توانید با مقداری عسل شیرین کنید و میل فرمایید یک لیوان از این لیوان چای یخی بلافاصله عطش شما را فرو می برد.
مواد لازم برای طرز تهیه چای سبز یخی
چای سبز معطر 1 پیمانه : آب لیموی تازه ، عسل یه قاسق مربا خوری ، نعناع تازه یا خشک
طرز تهیه : برگهای ظریف چای سبز را داخل یک فنجان آب جوش در دمای 170 تا 185 درجه بریزید به مدت یک تا پنج دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد این درجه از آب مناسب است چون برگهای چای را نمی سوزاند و باعث تلخی چای نمیشود چای دم شده غلیظ را با یک پارچ آب سرد رقیق کنید تا سریع خنک شود شما می توانید این چای را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و استفاده کنید لیمو نعناع خشک یا تازه را اضافه کنید در زمان مصرف می توانید با عسل شیرین کنید و حتی می توانید تکه هایی از یخ را به آن اضافه کنید .

چای سبز

2-چای سبز سرد یا گرم لاته

این چای بسیار سریع آماده می شود زمانی که از خواب بیدار می شوید با خوردن این چای بسیار به شما انرژی می دهد .
مواد لازم : یک قاشق چای خوری پودر چایی سبز – دو قاشق غذا خوری شکر – سه قاشق غذا خوری آب گرم – 250 میلی لیتر شیر گرم یا 300 میلی لیتر شیر سرد
چگونه آماده می شود :پودر چای سبز را با آب گرم و شکر مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد و یک دست شود این خمیر به رنگ تیره است اگر مایلید که چای را گرم میل کنید شیر را بجوشانید و شیر گرم را روی خمیر آماده بریزید و هم بزنید تا یکدست و صاف شود و به رنگ سبز روشن در بیاید در صورتیکی مایل به خوردن چای سبز سردهستید میتوانید شیر سرد را به خمیر اولیه اضافه کنید هم بزنید تا صاف و یکدست شود و در آخر میل نمایید.

چای سبز سرد

فیلم آموزش خواص چای سبز برای سلامتی چیست؟

 


 

3-چای سبز ادویه دار گرم

چای سبز که با زنجبیل و دارچین و هل و لیمو و عسل مخلوط شود بسیار متعادل است و برای هر ساعت از روز مناسب است طعم فوق العاده ای دارد برای مهمانی های عصرانه بسیار شیک و مناسب است .
مواد لازم : 2 تیکه کوچک چوب دارچین – 4 عدد چای سبز کیسه ای – 2/1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه خورد شده – 2/1 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده – 4 دانه هل خورد شده – 4 فنجان آب جوش – 2 قاشق غذا خوری عسل
طرز تهیه : در یک قوری بزرگ دارچین –چای کیسه ای –زنجبیل – پوست لیمو ترش هل خورد شده را میریزید آب جوش را اضافه میکنید اجازه دهید 5 تا 6 دقیقه بماند تا دم بکشد بعد چای را از صافی عبور دهید تا چای کیسه ای ادویه هایی را که اضافه کرده بودید در صافی باقی بماند میتوانید عسل را درون چایی بریزید و مخلوط کنید و از مهمان هایتان پذیرایی کنید .

چای سبز

4-چای سبز ساده

مقداری از چای سبز خشک و یا چای کیسه ای را داخل یک لیوان آب جوش بریزید به مدت 1 تا 5 دقیقه اجازه دهید که دم بکشد بعد می توانید آن را با شکلات تلخ میل کنید.
زمان نوشیدن چای سبز در صبح برای نشاط و یک صبح پر انرژی و ساعات بعد از ظهر مناسب برای لاغری است.

چای سبز


مطالب مرتبط:

چای گلابی

چای العطور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *